Toernooicommissie

Bij TV Bergen worden door het jaar heen diverse toernooien en (jeugd)activiteiten georganiseerd. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Snert toernooi

Tegen het eind of begin van het jaar wordt het "Snert toernooi" georganiseerd. Dit is een toernooi voor de eigen leden en een introduc√©. Het toernooi is een (mix) dubbelspel van 3 wedstrijden. Een speler wordt telkens aan een andere speler gekoppeld met als doel om een aan elkaar gewaagde wedstrijd te krijgen. De spelers kunnen punten inzetten. De winnaar van de wedstrijd krijgt alle punten. Via dit ingenieuze systeem worden er interessante wedstrijden ingedeeld, speelt iedereen zoveel mogelijk op zijn eigen niveau en kan elke speler het toernooi winnen. Echter, gezelligheid staat voorop!  

  • Krebbers Advies Open

Het Krebbers Advies toernooi is een officieel open toernooi dat gespeeld wordt volgens de reglementen van de KNLTB. Om aan dit toernooi mee te mogen doen moet je 17+ oud zijn en lid van de KNLTB. Het toernooi is terug te vinden op de toernooienpagina van de KNLTB, waar je ook kunt inschrijven. Er kan ingeschreven worden voor de enkel en dubbelspelen op diverse niveau's en samenstellingen (dames / heren enkel, dames dubbel, heren dubbel en mix dubbel). Ook bij dit toernooi staat spelvreugde en gezelligheid voorop. De organisatie doet er alles aan om de spelers tegemoet te komen bij het maken van de speelschema's en indelingen. Dit om een optimale toernooi beleving te krijgen bij zowel de spelers als ook bij de vereniging en organisatie. Het Krebbers Advies Open is meestal begin juni, vaak met mooi weer. Dit komt de gezelligheid zeker ten goede en nodigt uit om nog lekker op het terras van een hapje en een drankje te genieten.   

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 485 341 817

Adres

De Flammert 1043
5854 NA Bergen LB

KVK-nummer

40164176