Jeugdcommissie

De jeugdcommissie...…

.......wie zijn wij en nog véél belangrijker, waar houden wij ons vooral mee bezig?

Wij, Wilbert Cornelissen en Natascha Hiep-Hartjes, ondersteunen het dagelijkse bestuur en de trainer met de “regelzaken” rondom onze jeugdleden.

Hiermee is het streven als tennisvereniging ervoor te zorgen dat de jeugd voldoende uitdaging heeft om het tennisspel onder de knie te krijgen en zodoende plezier mag beleven aan het spelletje tennis. Naast de trainingen, welke verzorgd worden door een gediplomeerde trainer, vinden wij het belangrijk voor onze jeugdleden dat ze samen met leeftijdgenoten bezig zijn met het beoefenen van deze leuke uitdagende sport. Gedacht kan worden aan onderlinge wedstrijdjes op ons sportpark, de TVB-ladder competitie of voorbereidende oefenwedstrijden op de KNLTB competities in het voor- en najaar, waar onze jeugdleden aan mee mogen doen.

Bij deze KNLTB jeugdcompetities worden in verschillende leeftijdscategorieën wedstrijden gespeeld met leeftijdsgenoten van andere tennisverenigingen waarbij je met je team ook op bezoek gaat bij de tegenstander.

Verder zitten we nog boordevol ideeën om extra jeugdactiviteiten te organiseren zoals bijvoorbeeld een tenniskamp. Zodra de situatie het weer volledig toelaat gaan we hiermee aan de slag.

Uiteraard mogen we als vereniging trots zijn dat onze jeugdcommissie weer bestaat uit meerdere vrijwilligers, hetgeen het voor iedereen leuker en gemakkelijker maakt. Mocht je het ook leuk vinden om iets voor onze jeugd te willen betekenen of heb je ideeën, schroom dan niet en trek bij ons aan de jas of stuur een mailtje naar [email protected]

 

Voor meer informatie: www.tvbergen.nl/Jeugd_algemeen

 

Groetjes van de jeugdcommissie  

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 485 341 817

Adres

De Flammert 1043
5854 NA Bergen LB

KVK-nummer

40164176