Een woordje van onze voorzitter

Beste tennis- sportliefhebbers,

Welkom bij de website van TV Bergen (opgericht in 1970).

Ons verzorgt park aan de Flammert heeft maar liefst vijf tennisbanen, waarvan vier banen met verlichting. Enkele keren per week worden de banen en daarbuiten onderhouden door leden / vrijwilligers van de club. Hierdoor kan iedereen te allen tijde fijn tennissen, zowel recreatief als prestatief.  

Ik ben Suzanne Lemmen, woon in Bergen en sinds 1 maart 2020 ben ik voorzitter. Zes jaar geleden ben ik bij TV Bergen begonnen met tennissen, met een aantal andere dames. Gewoon voor de lol, 1 keer in de week wat anders ondernemen, gekoppeld aan een tennisles. Na verloop van tijd zijn wij ook gestart met het spelen van de voor- en najaar competitie en hebben we meegedaan met enkele toernooien, hier in de buurt en natuurlijk bij ons eigen Krebbers toernooi.  

Samen met Karin Knoops, Wilma van Rijen en Loes Rijk vormen wij het dagelijks bestuur. Wij worden door meerdere leden / vrijwilligers van de club ondersteund, zoals de jeugdcommissie, kantine commissie, mensen van het onderhoud en toernooicommissie. Daarnaast hebben wij vele leden die graag een handje meehelpen, daar waar nodig is. Deze mensen zijn onmisbaar voor onze club.  

Het afgelopen jaar hebben wij (bestuur en alle vrijwilligers) ondanks de corona maatregelingen hard gewerkt, om het tennissen binnen de gemeente Bergen meer op de kaart te zetten, zowel voor de jeugd als senioren. We hebben een nieuwe gecertificeerde trainer gevonden, die vol enthousiasme ons ondersteund in de tennislessen voor zowel de jeugd als senioren.

Daarnaast hebben wij de samenwerking opgezocht met de andere tennisverenigingen binnen de gemeente Bergen en hebben wij ons aangesloten bij een initiatief vanuit de gemeente Bergen “Bergen Beweegt”, waar wij actief aan deelnemen.

Als je het mij vraagt, zijn dit mooie ontwikkelingen en samenwerkingen die ten goede gaan komen aan de onze vereniging. Voor nu, maar ook zeker voor in de toekomst.

De komende jaren gaan we ons verder richten op deze ontwikkelingen en de samenwerking tussen de verenigingen, zodat tennis op de kaart blijft staan binnen de gemeente Bergen en een sport blijft voor alle leeftijden.  

Mocht je vragen of interesse hebben, schroom je niet en neem contact met ons op.

Ik hoop je snel te zien op ons park en wens je veel tennisplezier toe!    

 

Sportieve groet,

Suzanne Lemmen

Voorzitter TV Bergen 

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 485 341 817

Adres

De Flammert 1043
5854 NA Bergen LB

KVK-nummer

40164176